smarpshare employee advocacy

Employee Advocacy

Hva er Employee Advocacy?

Employee Advocacy handler om å oppmuntre ansatte til å delta i virksomhetens kommunikasjonsarbeid og motivere dem til å dele interessant faglig innhold i sine egne, eksterne sosiale nettverk. Ansatte har brede nettverk av venner, followers (følgere) og connections (forbindelser) på sosiale medier, og nå for tiden kan de nås og bli påvirket ved et tastetrykk. Med andre ord, Employee Advocacy er enkel “word of mouth”-markedsføring videreført til vår digitale tidsalder.

I den senere tid har det vært en merkbar endring i arbeidsgiveres holdning til ansattes bruk av sosiale medier. Et økende antall bedrifter har innsett det massive potensialet i deres ansattes nettverk. De har tydelig gått bort fra “Complience Management” og i stedet begynt å oppmuntre og legge til rette for at de ansatte skal kunne delta i dialoger om ting som angår bedriften på sosiale medier.

Employee Advocacy er allerede blitt kalt den neste megatrenden for sosiale medier, og bedrifter ser aktivt etter plattformer for Employee Advocacy og service providers som kan hjelpe dem å komme i gang.

Hva er Smarp?


Smarp er den optimale plattformen for employee advocacy, som lar dine ansatte delta i bedriftens kommunikasjonsaktiviteter og merkevarebygging. Når de blir oppmuntret til å bruke Smarp på sosiale medier, kan de ansatte raskt dele verdifullt innhold i sine egne nettverk og dermed øke sin egen merkevare og kompetanse. Samtidig øker de bedriftens merkevare og troverdighet ved selv å sette i gang meningsfulle dialoger om virksomhetens områder, produkter og tjenester. Verktøyet er ideelt for f.eks. rekruttering, publikasjoner, events, kurs og seminarer, pressestoff og artikler, blogger, filmer og videoer, og alle former for content marketing.

Ansatte får poeng for å dele, som kan gis til donasjoner til gode formål (CR) eller byttes inn i «real-life»-premier. Dette gjør det gøy, engasjerende og givende å delta. Smarp lar også arbeidsgiver spore effektiviteten på alle meldinger og dialoger på tvers av sosiale medier.

Stay ahead of the #EmployeeAdvocacy curve.

Subscribe to our blog

Subscribe now

Thank you for signing up!

There was a problem with your sign up. Please contact info@smarpshare.com.

Hi!

What's your email address?

Thanks !

Would you like to tell us a little more about yourself and how we can help you?

Your message...

Thank you.

We'll be in touch soon!

Hi!

What's your email address?

Thanks !

Would you like to tell us a little more about yourself ?

Preferred date & time for your demo (optional)

Your message (optional)

Thank you.

We'll be in touch soon!